Seminarium
Datum:
20 november - 08:30 - 16:00
Plats:
Stångby Plantskola, Märsta
Pris:
2000 kr (ex moms)
Telefon:
Elisabeth 072-160 82 05 Paula 072-076 52 72
E-post:
akademi@stangby.nu
Anmäl senast:
19 november
Växtkvalitet, hur svårt kan det va? – Märsta
Ta chansen att utöka din kompetens som växtbeställare och växtanvändare med det gröna i fokus!
Kursen ger dig en inblick bakom kulisserna i arbetet på Stångby, där vi kopplar ihop produktion med växtanvändning och tittar på viktiga aspekter vid val av ”rätt kvalitet till ditt projekt”. Under dagen går vi igenom kvalitetsbegreppen samt ger goda råd kring beställning, hantering och etablering av lignoser. Vi utgår från boken ‘Kvalitetsregler för plantskoleväxter’ som gavs ut i reviderad version under 2024, där vi också kollar in nya förändringar som tillkommit.
Med utgångspunkt i växtmaterial ger kursen dig de rätta verktygen – hela vägen från utformning av växtlistor till enkel och säker leveranskontroll. Dagen kommer till viss del spenderas utomhus med bl.a. workshop kring leveransbesiktning.
Semeniariet börjar 9.00 men var gärna på plats från kl. 8.30 för morgonfika samt registrering. Tänk på att ta med varma kläder!
Föreläsarna består av oss på Stångby Plantskola som har en gedigen erfarenhet och växtkännedom. Vi hjälper kunder att både välja mellan växter med olika kvaliteter och storlekar samt att hjälpa till när något blivit skadat eller inte blivit som man tänkt sig. Vi är under seminariet laddade för att dela med oss av vår kompetens och lyssna på era funderingar.
Föreläsarna består av oss på Stångby Plantskola som har en gedigen erfarenhet och växtkännedom. Vi hjälper kunder att både välja mellan växter med olika kvaliteter och storlekar samt att hjälpa till när något blivit skadat eller inte blivit som man tänkt sig. Vi är under seminariet laddade för att dela med oss av vår kompetens och lyssna på era funderingar.
Praktisk information
Under seminariet bjuder vi på frukost, lunch samt fika, därför är det viktigt att du fyller i formuläret med information om specialkost och allergi.