Laddar Evenemang

Anmälningen är stängd för detta event.

Nyfiken på Bambu?

Följ med på en resa in i bambuns fascinerande värld! Sveriges främsta bambuexpert Magnus Svensson delar med sig av sina erfarenheter och berättar om allt från bambuns naturliga växtplatser till möjligheterna att använda bambu i det gestaltade landskapet i Sverige. Praktiska råd och odlingstips utlovas samt en guidning i djungeln av bambusorter.

Vi börjar dagen kl. 11.00 med mingel och lunch. Vi rör oss därefter in i föreläsningssalen där Magnus håller föredrag i ca två timmar (inklusive kortare paus) och till sist avslutar vi seminariet med fika och rundvandring på Malmös mest omtalade bambu-innergård. Varmt välkomna!

Stångby Akademi Seminarium - Bambu Magnus Svensson.
Stångby Akademi Seminarium - Bambu Magnus Svensson.
Stångby Akademi Seminarium - Bambu Magnus Svensson.
Stångby Akademi Seminarium - Bambu Magnus Svensson.

Magnus Svensson är landskapsarkitekt och jobbar sedan mer än 10 år tillbaka som träd- & vegetationsexpert på Malmö Stad. Bambu har alltid fascinerat Magnus och ett livslångt utforskande av vad som är möjligt att odla har gett en gedigen kunskap om bambuns användningspotential i Sverige.

Varför har vi begränsat antal deltagare på våra seminarier?

Vi har valt att ha begränsat antal deltagare på våra seminarium då vi tycker det är viktigt med nära kontakt mellan kursdeltagare, föreläsare och arrangör.

Ofta innehåller våra seminarier interaktiva moment som workshops eller diskussionsgrupper i mindre grupper. Om kursen är fullsatt erbjuder vi i vissa fall ytterligare datum, anmäl dig då till vår väntlista.

Praktisk information

Under seminariet bjuder vi på lunch och fika, därför är det viktigt att du fyller i formuläret med information om specialkost och allergi.

Är kursen fullsatt?

Om en kurs är fullsatt kan du anmäla dig till vår reservlista, ofta bokar vi våra föreläsare till fler datum och släpper dessa om det visar sig finnas ett behov. Anmäler du dig till vår reservlista kommer du få löpande information om kursen ges igen och när. Du står även först i kö om vi skulle få in en avbokning på ordinarie kursdatum. Reservlistan är inte bindande.