Laddar Evenemang

Klimatsmarta lignoser 

Invasiva arter, nya sorter och E-plantor  

Tomas Lagerström Invasiva arter är ett begrepp som figurerat allt oftare på senare år då det finns en rädsla för att störa våra naturliga biotoper. Samtidigt söker vi alternativ till växter som får sjukdomar likt kastanjen samt nya spännande sorter för att förgylla vår omgivning. Hur förhåller vi oss till detta och vad betyder dessa begrepp? Landskapsarkitekten, växtexperten och trädgårdslegenden Tomas Lagerström gästar oss och diskuterar nya odlingsvärda växter samt invasiva arter. Dagen kommer också behandla E-certifieringen av växter; vad den betyder och varför den är viktig.

Utöver detta diskuterar vi hur branschen ser på framtiden och vilka utmaningar vi står inför. Med en fot i de flesta av trädgårdsvärldens hörn kommer Tomas denna dag dela med sig av sin långa erfarenhet och gedigna kunskap.  

Är kursen fullsatt?

Om en kurs är fullsatt kan du anmäla dig till vår reservlista, ofta bokar vi våra föreläsare till fler datum och släpper dessa om det visar sig finnas ett behov. Anmäler du dig till vår reservlista kommer du få löpande information om kursen ges igen och när. Du står även först i kö om vi skulle få in en avbokning på ordinarie kursdatum. Reservlistan är inte bindande.