Laddar Evenemang

Anmälningen är stängd för detta event.

Kvalitetsbedömning av växter

Med gedigen erfarenhet från plantskoleledet kopplar vi ihop produktion med växtanvändning och tittar på viktiga aspekter vid val av ”rätt kvalitet till ditt projekt”.

Under dagen går vi igenom kvalitetsbegreppen samt ger goda råd kring beställning, hantering och etablering av lignoser. Dagen kommer till viss del spenderas utomhus där även goda råd kring leveransbesiktning av växtmaterial visas praktiskt.

Tänk på att ta med varma kläder till seminariet!

växtkvalitet plantskoleregler seminarium växtbedömning Air-Pot
växtkvalitet plantskoleregler seminarium växtbedömning
växtkvalitet plantskoleregler seminarium växtbedömning

Föreläsarna består av ett antal av oss på Stångby Plantskola som har en gedigen erfarenhet och växtkännedom. Vi hjälper kunder att både välja mellan växter med olika kvalitéer och storlekar samt att hjälpa till när något blivit skadat eller inte blivit som man tänkt sig. Vi är under seminariet laddade för att dela med oss av vår kompetens och lyssna på era funderingar.

Varför har vi begränsat antal deltagare på våra seminarier?

Vi har valt att ha begränsat antal deltagare på våra seminarium då vi tycker det är viktigt med nära kontakt mellan kursdeltagare, föreläsare och arrangör.

Ofta innehåller våra seminarier interaktiva moment som workshops eller diskussionsgrupper i mindre grupper. Om kursen är fullsatt erbjuder vi ofta ytterligare datum, anmäl dig då till vår väntlista.

Praktisk information

Under seminariet bjuder vi på frukost, lunch samt fika, därför är det viktigt att du fyller i formuläret med information om specialkost och allergi.

Är kursen fullsatt?

Om en kurs är fullsatt kan du anmäla dig till vår reservlista, ofta bokar vi våra föreläsare till fler datum och släpper dessa om det visar sig finnas ett behov. Anmäler du dig till vår reservlista kommer du få löpande information om kursen ges igen och när. Du står även först i kö om vi skulle få in en avbokning på ordinarie kursdatum. Reservlistan är inte bindande.