Laddar Evenemang

Anmälningen är stängd för detta event.

Miljömedvetna trädgårdsanläggare & trädgårdsmästare

Som trädgårdsanläggare och trädgårdsmästare bidrar vi till god miljö. Samtidigt är vi i händerna på dem som fattar beslut om lagar och andra bestämmelser och dem som beställer våra tjänster. Dessutom lever vi i ett samhälle där pengar och ekonomi har ett stort inflytande. Vi kan därför fråga oss: Vad styr våra miljöval inom landskaps- och trädgårdssektorn? Hur kan vi som trädgårdsanläggare och trädgårdsmästare arbeta mer miljömedvetet? Föreläsningen kommer att ge svar på dessa frågor och reda ut olika begrepp och ge konkreta tips hur vi i vår bransch kan arbeta mer miljömedvetet och kommunicera detta med våra kunder. 

Fredrik Thomée är utbildad landskapsingenjör och har arbetat som trädgårdslärare i drygt 15 år. Idag är han utbildningsledare för yrkeshögskoleutbildningen Kvalificerad trädgårdsanläggare men arbetar även med andra trädgårdsutbildningar i Akademi Båstads regi. 

Praktisk information

Kursen hålls antingen via de digitala mötesverktygen Teams eller Zoom, programmet måste laddas ner men är helt kostnadsfritt. Vilken utav de två olika mötesverktygen och instruktion hur man gör kommer att anges i god tid, men senast 7 dagar innan webbinariumet.

Vi kommer att hålla interaktiva moment så en mikrofon och webbkamera är att rekommendera.

Är kursen fullsatt?

Om en kurs är fullsatt kan du anmäla dig till vår reservlista, ofta bokar vi våra föreläsare till fler datum och släpper dessa om det visar sig finnas ett behov. Anmäler du dig till vår reservlista kommer du få löpande information om kursen ges igen och när. Du står även först i kö om vi skulle få in en avbokning på ordinarie kursdatum. Reservlistan är inte bindande.