Laddar Evenemang

Anmälningen är stängd för detta event.

Planter

–  Sök, planera och projektera trädgårdar och landskap

Ett webbinarium om den gröna arbetsprocessen från växtval till beställning, med stöd i det digitala verktyget Planter. Planter utvecklas i samarbete med Sveriges plantskolor, i syfte att underlätta vardagen för dig som arbetar inom trädgård och utemiljö.

Att bläddra i kataloger och böcker från A-Z, att söka igenom nätet efter bilder som du får lov att använda, att skriva av vetenskapliga växtnamn från en bok till en beställningslista – är det arbetsmoment som måste finnas? Vår bransch är full av tidsbovar och de behöver minska!

Under webbinariet lotsar Jenny Nilsson oss genom Planters olika funktioner och diskuterar hur de kan lösa upp olika tidskrävande moment, samtidigt som vi får konkreta tips och råd kring växter och växtanvändning.

Temat för detta webbinarium kommer att vara hur man hittar växter för den svåra ståndorten torr skugga.

Webbinariet avslutas med frågor och diskussion.

Webbinariet är kostnadsfritt.

Jenny Nilsson är utbildad trädgårdsingenjör och har arbetat med Planter sedan projektets start, och är även känd från den populära gruppen Trädgårdsbranschen på Facebook.

Praktisk information

Kursen hålls via det digitala mötesverktyget Zoom. Programmet måste laddas ner, men är helt kostnadsfritt, instruktion hur man gör kommer att anges 7 dagar innan webbinariumet.

Vi rekommenderar mikrofon och webbkamera, men är inget obligatoriskt.

Är kursen fullsatt?

Om en kurs är fullsatt kan du anmäla dig till vår reservlista, ofta bokar vi våra föreläsare till fler datum och släpper dessa om det visar sig finnas ett behov. Anmäler du dig till vår reservlista kommer du få löpande information om kursen ges igen och när. Du står även först i kö om vi skulle få in en avbokning på ordinarie kursdatum. Reservlistan är inte bindande.