Laddar Evenemang

Anmälningen är stängd för detta event.

Planter

–  Sök, planera och projektera trädgårdar och landskap

Ett webbinarium om den gröna arbetsprocessen från växtval till beställning, med stöd i det digitala verktyget Planter. Planter utvecklas i samarbete med Sveriges plantskolor, i syfte att underlätta vardagen för dig som arbetar inom trädgård och utemiljö.

Att bläddra i kataloger och böcker från A-Z, att söka igenom nätet efter bilder som du får lov att använda, att skriva av vetenskapliga växtnamn från en bok till en beställningslista – är det arbetsmoment som måste finnas? Vår bransch är full av tidsbovar och de behöver minska!

Under webbinariet lotsar Jenny Nilsson oss genom Planters olika funktioner och diskuterar hur de kan lösa upp olika tidskrävande moment. Webbinariet avslutas med frågor och diskussion. Fundera gärna på vad du hade behövt i din vardag. Hjälp med skötselplaner? Arbetsordrar? Kartverktyg?

Planter är branschens verktyg – ge oss idéer!

Alla deltagare erbjuds en kostnadsfri testperiod av Planter på en månad, och tillgång till en rabattkod på Planters olika abonnemang. Testperioden avslutas automatiskt och innebär inga åtaganden.

Webbinariet är kostnadsfritt.

Jenny Nilsson är utbildad trädgårdsingenjör och har arbetat med Planter sedan projektets start, och är även känd från den populära gruppen Trädgårdsbranschen på Facebook.

Varför har vi begränsat antal deltagare på våra webbinarium?

Vi har valt att ha begränsat antal deltagare på våra webbinarium då vi tycker det är viktigt med nära kontakt mellan kursdeltagare, föreläsare och arrangör. Ofta innehåller våra webbinarium interaktiva moment som workshops eller diskussionsgrupper i mindre grupper. Om kursen är fullsatt erbjuder vi ofta ytterligare datum, anmäl dig då till vår reservlista.

Praktisk information

Kursen hålls antingen via de digitala mötesverktygen Teams eller Zoom, programmet måste laddas ner men är helt kostnadsfritt. Vilken utav de två olika mötesverktygen och instruktion hur man gör kommer att anges i god tid, men senast 7 dagar innan webbinariumet.

Vi kommer att hålla interaktiva moment så en mikrofon och webbkamera är att rekommendera.

Är kursen fullsatt?

Om en kurs är fullsatt kan du anmäla dig till vår reservlista, ofta bokar vi våra föreläsare till fler datum och släpper dessa om det visar sig finnas ett behov. Anmäler du dig till vår reservlista kommer du få löpande information om kursen ges igen och när. Du står även först i kö om vi skulle få in en avbokning på ordinarie kursdatum. Reservlistan är inte bindande.