Laddar Evenemang

Anmälningen är stängd för detta event.

Växtkvalitet, hur svårt kan det va? – Märsta

Kursen ger dig en inblick bakom kulisserna i arbetet på Stångby, där vi kopplar ihop produktion med växtanvändning och tittar på viktiga aspekter vid val av ”rätt kvalitet till ditt projekt”. Under dagen går vi igenom kvalitetsbegreppen samt ger goda råd kring beställning, hantering och etablering av lignoser.

Med utgångspunkt i växtmaterial ger kursen dig de rätta verktygen – hela vägen från utformning av växtlistor till enkel och säker leveranskontroll. Ta chansen att utöka din kompetens som växtbeställare och växtanvändare med det gröna i fokus! Dagen kommer till viss del spenderas utomhus med bl.a. workshop kring leveransbesiktning.

Tänk på att ta med varma kläder till seminariet!

växtkvalitet plantskoleregler seminarium växtbedömning Air-Pot
växtkvalitet plantskoleregler seminarium växtbedömning
växtkvalitet plantskoleregler seminarium växtbedömning

Föreläsarna består av ett antal av oss på Stångby Plantskola som har en gedigen erfarenhet och växtkännedom. Vi hjälper kunder att både välja mellan växter med olika kvaliteter och storlekar samt att hjälpa till när något blivit skadat eller inte blivit som man tänkt sig. Vi är under seminariet laddade för att dela med oss av vår kompetens och lyssna på era funderingar.

Varför har vi begränsat antal deltagare på våra seminarier?

Vi har valt att ha begränsat antal deltagare på våra seminarium då vi tycker det är viktigt med nära kontakt mellan kursdeltagare, föreläsare och arrangör.

Ofta innehåller våra seminarier interaktiva moment som workshops eller diskussionsgrupper i mindre grupper. Om kursen är fullsatt erbjuder vi ofta ytterligare datum, anmäl dig då till vår väntlista. Kursen kan komma att ställas in vid för få anmälningar.

Praktisk information

Under seminariet bjuder vi på frukost, lunch samt fika, därför är det viktigt att du fyller i formuläret med information om specialkost och allergi.

Är kursen fullsatt?

Om en kurs är fullsatt kan du anmäla dig till vår reservlista, ofta bokar vi våra föreläsare till fler datum och släpper dessa om det visar sig finnas ett behov. Anmäler du dig till vår reservlista kommer du få löpande information om kursen ges igen och när. Du står även först i kö om vi skulle få in en avbokning på ordinarie kursdatum. Reservlistan är inte bindande.