Laddar Evenemang

Anmälningen är stängd för detta event.

Guidad visning med Marika Delin

Den 28e februari höll Marika Delin ett webbinarium om hennes resa som illustratör och trädgårdsformgivare tillsammans med Stångby Akademi. Nu bjuder hon in till fika och en timmes rundvandring i hennes fantastiska trädgård. Under den guidade visningen kommer hon att lyfta fram de växter som är betydelsefulla i hennes skogsträdgård.

Efter visningen kommer Marika Delins man, Calle Forsberg, att hålla öppet i sin keramikbutik/verkstad där man kan titta på hans skapelser.

Max antal platser är 20 stycken, så det är först till kvarn som gäller. Visningen hålls vid två tillfällen, 25 maj (detta event) och 25 augusti.

SE HIT!

Nu ligger Marikas webbinarium uppe i inspelat format.

Marika Delin

Marika Delin är trädgårdsformgivare sedan 20 år. Hon har byggt upp ett litet kvalitetsföretag med anställda trädgårdsmästare som hjälper till att förverkliga projekten. Kundträdgårdarna sköts på långsiktig basis för en hållbar etablering och utveckling.

Efter många år i branschen då villaträdgårdar av olika karaktär tagit form hos kunderna, fann Marika en nytt uttryck. Hon och hennes man byggde ett hus på en skogstomt och trädgården som skapades till platsen, fick en naturnära och skogslik prägel. Marika skrev en bok, “Min Skogsträdgård, silande ljus och vandrande skugga” som blev nominerad till årets trädgårdsbok 2022.

Är kursen fullsatt?

Om en kurs är fullsatt kan du anmäla dig till vår reservlista, ofta bokar vi våra föreläsare till fler datum och släpper dessa om det visar sig finnas ett behov. Anmäler du dig till vår reservlista kommer du få löpande information om kursen ges igen och när. Du står även först i kö om vi skulle få in en avbokning på ordinarie kursdatum. Reservlistan är inte bindande.