Laddar Evenemang

Anmälningen är stängd för detta event.

Perenner – Ståndortsanpassad design

För ett både vackert och hållbart resultat ska vara möjligt, måste rätt arter och sorter väljas. Inte helt lätt då sortimentet är stort och kombinationsmöjligheterna oändliga. Med inspiration tagen från naturen, ökad kunskap om växterna och deras egenskaper där konkurrenskraft och krav på växtplats är avgörande, kommer Cecilia dela med sig om sin kunskap om hur man skapar vackra, hållbara och ändamålsenliga miljöer.  

Cecilia Pilbäck driver sedan 1997 sitt eget företag Tilia Trädgårdsplanering och arbetar både med planering och formgivning till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och offentliga miljöer. Hon är utbildad trädgårdsmästare och formgivare. Hon är en van föreläsare och jobbar idag med att undervisa både Landskapsarkitekter och Trädgårdsarkitekter.  

Cecilia jobbar med ståndort i fokus och anpassar växtvalen efter platsens förutsättningar. 

”Jag låter alltid platsen styra mitt val av växter och trädgårdens design”. 

Varför har vi begränsat antal deltagare på våra webbinarium?

Vi har valt att ha begränsat antal deltagare på våra webbinarium då vi tycker det är viktigt med nära kontakt mellan kursdeltagare, föreläsare och arrangör. Ofta innehåller våra webbinarium interaktiva moment som workshops eller diskussionsgrupper i mindre grupper. Om kursen är fullsatt erbjuder vi ofta ytterligare datum, anmäl dig då till vår reservlista.

Praktisk information

Kursen hålls antingen via de digitala mötesverktygen Teams eller Zoom, programmet måste laddas ner men är helt kostnadsfritt. Vilken utav de två olika mötesverktygen och instruktion hur man gör kommer att anges i god tid, men senast 7 dagar innan webbinariumet.

Vi kommer att hålla interaktiva moment så en mikrofon och webbkamera är att rekommendera.

Är kursen fullsatt?

Om en kurs är fullsatt kan du anmäla dig till vår reservlista, ofta bokar vi våra föreläsare till fler datum och släpper dessa om det visar sig finnas ett behov. Anmäler du dig till vår reservlista kommer du få löpande information om kursen ges igen och när. Du står även först i kö om vi skulle få in en avbokning på ordinarie kursdatum. Reservlistan är inte bindande.